Un avocat din România poate dobîndi calitatea de detectiv particular conform art. 5 lit. „e” din Legea nr. 329/2003 ? în consecinţã, poate susţine examenul de atestare a calitãţii de detectiv particular conform art. 6 lit. „h” din Legea 329/2003?